Mr&MrsFragrance

Ercole

ercole

Ercole je dišava, ki vsebuje eterična olja in je namenjena za osvežitev garderobne omare. Učinkuje dolgoročno proti neprijetnim vonjem.

Tudi, ko zamenjamo sezonska oblačila, le ta ostanejo prijetnega vonja. Njegov atribut so aktivne molekule, ki ščitijo oblačila proti moljem. Preprosto ga postavite v predal s puloverji, nogavicami, čevlji, kavbojkami ali ga obesite na obešalnik v omari. Odišavljajte celoten kabinet do 90 dni.

ercole, dišava za omaro

Izberi dišavo:

- ENERGY: Energična dišava za avto z vonjem pomaranče in pridihom kardamoma, sivke, pehtrana, bergamotke in mete.

- CITRUS: Dišava za avto z vonjem citrusa. Svež in pikanten vonj Sicilijanske limone in limete z šopkom vrtnic in sivke dopolnjujeta sandalovina in pačuli.

- FRESH AIR: Dišava za avto s svežim vonjem, ki ga sestavljajo kardamom, sveža pomaranča, petitgrain, rožmarin in limona.

- CEDARWOOD: Dišava za avto z vonjem cedrovine. Močan izrazito moški vonj cedre, vanilje in bergamotke.

- VANILLA: Dišava za avto z vonjem vanilje. Topla, sladka in čarobna dišava z vonjem mandljev, vanilije, sandalovine, marelice in jasmina.

- PEPPER MINT: Dišava za avto z vonjem peperminta. Fin vonj bergamotke, grenivke in popra s svežo aromo poprove mete. Močna osnovna nota gaiac lesa, jantarja in vanilje.

KONTAKT:
LUMAL SHOWROOM
Poslovni objekt Rezidenca
Šmartinska cesta 53
1000 Ljubljana
T. +386 30 333 330
E. info@lumal.si
I: www.mrandmrsfragrance.si
Pridružite se nam
Facebook


© LUMAL d.o.o. Ljubljana | 2019 | Vse pravice pridržane